INFORMATION OM SKIDSKOLAN

VIKTIG INFO INFÖR HELGEN 6-7 MARS!

Med tanke på det varma vädret vet vi inte till 100% om backen håller fram till helgen. Konstsnön håller dock betydligt bättre än natursnö, och vi tror att vi kommer att kunna ha öppet. Vi planerar för skidskolor, men om läget skulle förändras och vi tvingas ställa in så kommer vi att meddela detta via mail till de som anmält sig, samt självklart kommunicera ut via hemsida och Facebook. Anmäler du dig till skidskola, vänligen kolla mail, Facebook och vår hemsida på fredag kväll, om vi tvingas ställa in skidskolan.

Vi har nu nöjet att kunna erbjuda nedanstående skidskolor. Eftersom helt nya krav ställs på oss i år, på grund av pandemin, har vi fått göra om lite i vårt upplägg, vi hoppas alla har förståelse för detta och att vi kan hjälpas åt att göra det bästa av situationen.

Den viktigaste förändringen är att varje kurstillfälle endast har en deltagare. Det innebär att varje kurs endast har en plats ledig och det är först till kvarn som gäller. Tanken med detta är att inget barn ska behöva komma i närkontakt med någon ny person. Vi kan göra undantag från detta, och det är om barnet har ett syskon ska vill gå på samma tid, alternativt om man har en kompis man vill gå med och som man umgås med ändå. I dessa båda fallen kan vi erbjuda 2 st platser i skidskolan. Men, då vill vi att ni anmäler ett av barnen via anmälningssystemt här på hemsidan, och sedan skickar ett e-post till mikael@hjortberget.se med information om den andra deltagaren och även berättar vilken relation barnen har. Är det två barn med olika vårdnadshavare vill vi ha godkännande från båda på att det är OK att de går i samma grupp.

Anmälning till skidskolorna gör du genom att klicka på kursen och använda formuläret som finns för varje kurs. Observera att vi stänger formuläret kl 22 på fredag, detta för att vi ska ha tid att sammanställa deltagarna. 

Kostnaden för skidskolan är 200 kr, vill man låna utrustning kostar detta 50 kr. 

OBS! Anmälan och betalning sker på plats i skidboden. Kom gärna i god tid innan skidskolan startar! Använd kösystemet Q-Cloud som du laddar ner till din telefon och ställ er i kö till Skidskolan. Vi kommer prioritera skidskoleeleverna så att de ska hinna i tid till lektionen.

När du gör anmälan vill vi att du kryssar i vilken nivå eleven är på, om det är nybörjare, fortsättning eller avancerad, och det är för att våra duktiga instruktörer ska kunna ge en så bra lektion som möjligt. Här är en kort beskrivning över dessa "nivåer":

Nybörjare - Inga förkrav, men de mindre barnen måste kunna vara utan mamma/pappa under hela lektionen

Fortsättning - Kan åka lift, stanna och svänga lite

Avancerat - Kan åka lift, stanna och svänga samt tycker om fart

VUXENKURS
Är du vuxen kan du också anmäla dig till en kurs, välj då antingen Ludde eller Jonas tider.

There are no up-coming events

Prislista

MEDLEMSKAP

Medlemskap 0-12 år 13-25 år 26 år- Familj
Friluftsfrämjandet 100 kr 170 kr 360 kr 530 kr
Skidklubben 150 kr 150 kr 150 kr 300 kr

Medlemmar erhåller 20% rabatt på nedanstående priser

UTRUSTNING

Komplett utrustning Kväll Heldag 3-4 dagar 5-8 dagar
Barn (0-15 år) 120 kr 200 kr 300 kr 500 kr
Vuxen 150 kr 250 kr 400 kr 600 kr

LIFTKORT

Liftkort Kväll Heldag
Barn (4-15 år) 70 kr 100kr
Vuxen 100 kr 150kr
Liftkortshållare 25 kr
  Barn upp till 4 år åker gratis med hjälm


SLIPNING/VALLNING

Slipning/Vallning 240 kr

Betalning kan ske betalkort eller Swish.

Swish: 123 55 03 537

Kontakta oss gärna via skidbod@hjortberget.se, gäller din fråga vår skidskola så kontakta oss via skidskola@hjortberget.se 

Hitta hit