Antal meter insamlade just nu

Liftprojektet

Nu behöver vi din hjälp!

Nu har vi lyckats få ihop pengar till att starta byggande av en ny lift. Vi behöver nu samla alla krafter vi kan för att hjälpas åt att genomföra detta projekt. Man behöver inte vara expert inom något område för att kunna bidra, och man behöver heller inte lägga ner massor med tid. Var och en kan bidra efter sina förutsättningar, möjligheter och färdigheter. Alla insatser, stora som små, är välkomna!

Du kanske kan ställa upp någon söndag och koka kaffe till de som drar elledningar, eller du kanske tycker det är jätteroligt att måla och kan tänka dig ställa upp en lördagsförmiddag och stryka lite plank till den nya liftkuren? Tänk vad kul att sedan kunna berätta att du var en del i skapandet av den nya liften i Hjortberget!

Vi hoppas och tror att många av oss nu kan ställa upp och hjälpa oss få den nya liften på plats. Vill du vara med och bli en del av detta spännande projekt, anmäl dig via formuläret här nedanför. En intresseanmälan är absolut inte bindande på något sätt, vi kommer att höra av oss och kolla i vilken utsträckning, och med vad, du kan tänkas hjälpa till.

Här hittar du anmälningformulär

Företag som stöttar oss!

Nu ska vi sätta Hjortberget på Vintersportkartan!

Nu kan du, som företagare, företagsledare eller privatperson, hjälpa Hjortbergets Skidklubb att förverkliga visionen om att göra skid- och rekreationsanläggningen Hjortberget till regionens största vintersportparadis.

För att köpa ett antal meter, gör så här:

Steg 1
Ladda ner pdf här! Fyll sedan i och skanna in.
Steg 2
Fyll i formuläret nedan och bifoga den inskannade pdf:en samt en logotype.


Du kan även använda fliken "Intresseanmälan" om du vill att vi kontaktar dig för mer information.

Företag som stöttar oss

Hitta hit