Hjortberget på Facebook

STÄNGT FÖR SÄSONGEN

Tack för denna säsongen, kära besökare! Nu jobbar vi stenhårt med att få den nya liften på plats och ser fram mot nästa säsong!

 Café/VärmestugaLift/Skidboden
Måndag Stängt Stängt
Tisdag Stängt Stängt
Onsdag Stängt Stängt
Torsdag Stängt Stängt
Fredag Stängt Stängt
Lördag Stängt Stängt
Söndag Stängt Stängt

booked.net

UPPSTART NY LIFT

Nu behöver vi din hjälp!

Nu har vi lyckats få ihop pengar till att starta byggande av en ny lift. Vi behöver nu samla alla krafter vi kan för att hjälpas åt att genomföra detta projekt. Man behöver inte vara expert inom något område för att kunna bidra, och man behöver heller inte lägga ner massor med tid. Var och en kan bidra efter sina förutsättningar, möjligheter och färdigheter. Alla insatser, stora som små, är välkomna!

Du kanske kan ställa upp någon söndag och koka kaffe till de som drar elledningar, eller du kanske tycker det är jätteroligt att måla och kan tänka dig ställa upp en lördagsförmiddag och stryka lite plank till den nya liftkuren? Tänk vad kul att sedan kunna berätta att du var en del i skapandet av den nya liften i Hjortberget!

Vi hoppas och tror att många av oss nu kan ställa upp och hjälpa oss få den nya liften på plats. Vi kommer därför att ha ett uppstarts- och informationsmöte på onsdag den 10 mars kl 19.00. Med tanke på pandemin kommer vi att genomföra mötet digital, via Teams, så är du intresserade av att vara med på ett hörn, tveka inte att ansluta till mötet på onsdag, så berättar vi mer om våra planer, så kan du efter det fundera på om det finns någon uppgift du skulle kunna hjälpa oss med.

Vi kommer att använda Teams för vårt möte. Länk till mötet hittar du här nedanför, och också på vår hemsida.

Varmt välkommen till vårt informations- och uppstartsmöte för den nya liften!

Microsoft Teams-möte

Anslut på din dator eller mobilapp

Klicka här för att delta i mötet.

Tävling i parallellslalom 25/3

Vi kommer att avsluta en otroligt härlig skidsäsong med en tävling i parallellslalom. Tävlingen är för både nybörjare och proffs i alla åldrar.

Ett härligt gäng från Latitud 57 kommer att hålla i själva tävlingen och bidrar med allt ifrån speaker, musikunderhållning och tält i start och målfålla. Latitud 57 kommer även att bidra med fina tävlingsvinster i form av ett antal åtråvärda biljetter till årets Latitudfestival som firar 10-årsjubileum i år! Övriga sponsorer till vinstbordet i årets parallellslalomtävling är Jeansbolaget, Intersport samt Jack Wolfskin som för övrigt är huvudsponsor för världscupen i utförsåkning.

Klasser

Det blir Dam- och Herr-klasser indelade i nedanstående åldersgrupper:
   0 –15 år
15 – 30 år
30 – ... år

Information

Var: Teknikbacken (den till höger om värmestugan)
När: 12:00, Söndag den 25/3
Provåk: 11:30, därefter delar Tävlingsledningen in deltagarna i de olika grupperna.
Anmälningsavgift: 50 kr, din nummerlapp hämtar du i skidboden.

Betalning

Välj att betala på plats, skidboden, eller Swisha till 1235503537. När du betalar med Swish: kom ihåg att sätta ditt Swish-meddelande till samma namn som vid din anmälan till tävlingen här på webbplatsen.

Tävlingssponsorer

Latitud57 2018
Jeansbolaget
intersport
jackwolfskin logo11

Status på insamlingen just nu

Hyra utrustning

Hjortbergets skidklubb ger dig möjlighet att hyra utrustning när du tex åker till fjällen en vecka. Priserna hittar du här nedanför.

Vi har kompletta skidutrustningar och några mindre snowboardpaket.
Kontakta oss gärna via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 skidor

Läs mer

Slipning/vallning

Slipning/Vallning

Kant/belag (skidor/snowboard)
Grundvalla (skidor)

240 kr

Medlem i Skidklubben/Friluftsfrämjandet får 20% rabatt.

Kontakta oss gärna via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. när anläggningen inte är öppen.

Läs mer

Friluftsfrämjandet

Hjortbergets anläggning drivs av Friluftsfrämjandet Oskarshamn.

Naturen är friluftslivets arena. En tillgänglig och välmående natur är inte bara en hjärtefråga utan också en förutsättning för vår verksamhet.

Vi arbetar för att stötta hela friluftslivet, både det organiserade och det fria. Med cirka 82 000 medlemmar i ryggen värnar vi dagens och morgondagens friluftsliv och arbetar för bevarandet av allemansrätten och att alla ska få möjlighet till friluftslivet.

Läs mer på www.friluftsframjandet.se för mer information om tex medlemskap, fördelar med att vara medlem i frluftsfrämjandet.

Läs mer

Videos från Hjortberget

Hitta hit

Nyhetsbrev

Här kan du läsa våra nyhetsbrev igen. Vill du vara med på listan använder du länken längst ner.

Nyhetsbrev 2017-12-14

Nyhetsbrev 2017-12-05 - "Nu ska vi bygga lift!

 

Klicka här för att anmäla dig till våra nyhetsbrev